Trouwambtenaar op locatie

Stap in de wereld van liefde, geluk en eeuwige verbintenissen met trouwambtenaar Noor, jullie persoonlijke ‘BABS’. Zij is meer dan alleen een spreker van geloften; ze is een een sfeermaker en een hartendief. Noor brengt jullie liefdesverhaal tot leven, waar jullie ook maar wensen!

Wil je jullie ja-woord geven onder de blauwe hemel, omringd door de geur van bloemen in jullie eigen tuin? Of dromen jullie van een romantische ceremonie aan het strand bij zonsondergang? Met BABS Noor, jullie trouwambtenaar op locatie, is alles mogelijk! Ze is flexibel, gepassioneerd en zit vol energie, klaar om jullie speciale dag onvergetelijk te maken.

Wat maakt Noor uniek?

Met haar warme glimlach en sprankelende persoonlijkheid weet Noor de harten van bruidsparen te veroveren. Ze luistert naar jullie wensen, dromen en verlangens en vertaalt ze in een ceremonie die echt bij jullie past. Of jullie nu kiezen voor traditioneel, eigentijds, intiem of uitbundig: Noor zorgt voor een ceremonie die jullie liefde viert op de manier die jullie voor ogen hebben.

Wacht niet langer en neem contact op om jullie trouwdromen waar te maken. Noor is beschikbaar voor boekingen en nodigt jullie uit voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen jullie de details bespreken, ideeën delen en een ceremonie plannen die de essentie van jullie liefde vastlegt.

Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst met familie en vrienden of een groots feest met alle toeters en bellen: als zelfstandig trouwambtenaar staat zij klaar om jullie liefdesverhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact op met BABS Noor (via mail of whatsapp links onderin op de mobiele pagina) en maak er een onvergetelijke bruiloft van!

Stuur Noor een berichtje!